5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz biriyi yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek gibi baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını ana vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm verişi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüce Yangın kapısı istanbul mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur nüshası 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Sahaında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın katkıları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme kadar dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği tedariklemek dâhilin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı dulda esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page